Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις

 

Όμιλος Ρητορικής Τέχνης - 18th CGSMUN

Μέλη του Ομίλου "Model United Nations & International Relations" της Ιονίου Σχολής έλαβαν μέρος στο 18th CGSMUN, με γενικό θέμα "Balancing on Global Ropes towards World Stability", που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή, 14 Απριλίου, στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα, με τη συμμετοχή περίπου 300 μαθητών από 10 Ελληνικά Σχολεία και επίσης από δύο σχολεία του εξωτερικού (Ιταλία και Ισραήλ).

Πρόκειται για τον μαθητή της Β' Γυμνασίου, Θάνο Θεοδώρου (Κριτής στο International Court of Justice), της Α' Γυμνασίου, Ανδρέα Κουτρούλη (Εκπρόσωπος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας στο Human Rights Council) και Άγγελο Μητσογιάννη (Εκπρόσωπος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας στο Special Conference), καθώς και τους Πασχάλη Εμμανουηλίδη και Νικήτα Κοκοτσάκη (μέλη στις δύο υποεπιτροπές του Youth Council).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θ. Θεοδώρου είναι ο πρώτος μαθητής Γυμνασίου της Ιονίου Σχολής που συμμετείχε ως Δικαστής και ο Άγγελος Μητσογιάννης διακρίθηκε στην Επιτροπή του, λαμβάνοντας "Honorable Mention" (Εύφημο Μνεία").

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που για, μία ακόμα φορά, εκπροσώπησαν την Ιόνιο Σχολή, επιδεικνύοντας άριστο ήθος, ευγένεια και υψηλό επίπεδο λόγου και έκφρασης.