Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις

 

Μαθητικός Διαγωνισμός: "Ικανότητες Διερεύνησης στη Φυσική και τη Χημεία"

Η Ιόνιος Σχολή, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Παιδαγωγική Εταιρεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β' Αθήνας, διοργανώνει τον Μαθητικό Διαγωνισμό "Ικανότητες Διερεύνησης στη Φυσική και τη Χημεία", ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης Δημόσιων και Ιδιωτικών Γενικών Λυκείων, ΕΠΑ.Λ., Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων της Π.Δ.Ε. Αττικής, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:00' - 13:00', στο Γενικό Λύκειο της Ιονίου Σχολής, στη Φιλοθέη (οδός Λουκή Ακρίτα 10).  

Οι υποψήφιοι εξετάζονται στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας και η διάρκεια της εξέτασης είναι μία (1) ώρα και είκοσι (20) λετπά, για κάθε μάθημα, με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα 20 λεπτών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά από τους υποψηφίους,στη Φόρμα που βρίσκεται στο URL: https://forms.gle/ZUuYfAZSwLPLYaxB6 

είτε μέσω των σχολικών μονάδων στις οποίες φοιτούν και γίνονται δεκτές έως την 15η Απριλίου 2024.

Πληροφορίες ή διευκρινίσεις στα emails: 

κ. Αθανάσιος Φαλούκας:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

κ. Νικήτας Γιαννακόπουλος:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Απαραίτητη η Γονική Συναίνεση, την οποία θα βρείτε εδώ.

PDF 30

Εδώ μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στον Διαγωνισμό (Θεωρητικά στοιχεία και ενδεικτικά θέματα).

PDF 30

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Προκήρυξη του Διαγωνισμού.

PDF 30

fysiki ximeia