Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις  

spetses article

Σπέτσες camp '17 από 11 έως 16 Ιουλίου


Η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ για πρώτη φορά, φέτος, διοργανώνει από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου 2017, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σπετσών και την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών (Α.Κ.Σ.Σ.) εκδρομή στις μαγευτικές Σπέτσες, μόνον για τους μαθητές της, των τάξεων Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου.
Αυτό το πρωτοπόρο και καινοτόμο πρόγραμμα του Σχολείου μας σκοπό έχει την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και ενασχόληση των παιδιών με ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ, την ξενάγησή τους σε πολιτιστικούς χώρους, Μουσεία και ιστορικά κτήρια του νησιού, καθώς και την περιήγησή τους στις όμορφες και γραφικές περιοχές των Σπετσών.  
Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα διαμείνουν στην ιστορική Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή των Σπετσών, της οποίας τη φιλοξενία εξασφάλισε η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ. Θα πλεύσουν με παραδοσιακό καΐκι κατά μήκος των ακτών του νησιού, θα επισκεφτούν το ιστορικό Μουσείο της Μπουμπουλίνας, θα περιηγηθούν με άμαξες στο Παλαιό Λιμάνι, θα αθληθούν παίζοντας μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο, ping-pong και κάνοντας ιστιοπλοΐα. Καθημερινά το μεσημεριανό τους γεύμα θα παρέχεται στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα Πάτραλης, ενώ το δείπνο τους σε κάποια απ’ τα πιο γραφικά εστιατόρια του νησιού.  
Τα παιδιά θα συνοδεύουν οι Εκπαιδευτικοί της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ καθώς και ναυαγοσώστης, που συνεργάζεται με το Σχολείο μας.

Συμμετοχή μέχρι 15 Iουνίου.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι € 390.-

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 613 6693 κα Μαρία Δαμαλά και κα Στέφη Σαχίνογλου

Ο κηδεμόνας βεβαιώνει ότι με σύμφωνη γνωμάτευση του ιατρού, την οποία πρέπει να προσκομίσει στην ΙΟΝΙΟ ΣΧΟΛΗ, ο/η μαθητής/τρια μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα ΣΠΕΤΣΕΣ camp.

korgialenios1 korgialeniosA amaxa omilos korgialenios old port