Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις

Διεθνής Διαγωνισμός International Competition for Young Debaters -I.C.Y.D.

15 και 16 Φεβρουαρίου 2019

Η Ιόνιος Σχολή φιλοξενεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, από τις 9:00’ το πρωί ως τις 6:00’ το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στη Φιλοθέη (Λουκή Ακρίτα 10), τους αγώνες του Διεθνούς Διαγωνισμού International Competition for Young Debaters -I.C.Y.D..

Πρόκειται για ρητορικούς αγώνες στους οποίους έχουν δικαίωμα συμμετοχής νεαροί "debaters" έως 15 ετών, με σκοπό την επιλογή τεσσάρων (4) ελληνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Διαγωνισμού (στο Cambridge, στις 27 Απριλίου 2019).

Στους αγώνες του Σαββάτου θα λάβουν μέρος 100, περίπου, παιδιά, μαθητές και μαθήτριες της Ιονίου Σχολής και άλλων Ιδιωτικών Σχολείων, οι οποίοι, σύμφωνα με τους κανόνες του British Parliamentary Debating, θα αντιπαραθέσουν τα επιχειρήματα σε τρεις προκριματικούς γύρους. 

Την ευθύνη της οργάνωσης και τον συντονισμό των αγώνων έχει αναλάβει ο κ. Μανώλης Πολυχρονίδης, προπονητής του Ρητορικού Ομίλου της Ιονίου Σχολής.

Την όλη προσπάθεια θα συνδράμει ομάδα εθελοντών της Ιονίου Σχολής, τους οποίους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσουν και την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!