Άλλες εκδηλώσεις του Γυμνασίου

Η παράσταση "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" από τη Θεατρική Ομάδα της Ιονίου Σχολής

14 και 15 Μαΐου 2018

Με μεγάλο ενθουσιασμό η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου και του Λυκείου της Ιονίου Σχολής προετοίμασε τη θεατρική παράσταση του έργου του Γιώργου Τζαβέλλα "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα", την οποία παρουσίασε τη Δευτέρα, 14 και την Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, στις 8:30' μ.μ., στην αυλή του Σχολείου μας, στη Φιλοθέη (Λουκή Ακρίτα 10).

Το πολυπληθές κοινό, απαρτιζόμενο από γονείς, φίλους και συγγενείς, καθώς και Καθηγητές, απόλαυσαν μία εξαιρετική παράσταση, γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση.  Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καθώς και τη Σκηνοθέτιδα Αργυρώ Βούρου για την εξαιρετική δουλειά τους!

Η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου και του Λυκείου: Μαριάννα Κυρίτση, Νικόλ Κλήμη, Δάφνη Παπαδοπούλου, Ναυσικά Πανταζή, Νικολέτα Φουρτούνη, Αριστείδης Μουσουράκης, Απόλλων Συκάς, Ελένη Μαθοπούλου, Γιώργος Καζάκος, Γιάννης Σερεφίδης, Ορέστης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Σπύρος Παργινός, Άγγελος Πανταζής, Κωνσταντίνα Γεωργίου, Νάντια Μπαρτζώκα, Κατερίνα Ντάουντυ, Πέτρα Μαντζουράνη, Αριάδνη Πήλιουρα, Μαριλίτα Παπαδοπούλου, Σύλβια Τάιερς και Σταύρος Πιερής.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για το Σχολείο και έδωσε μεγάλη χαρά στους "ηθοποιούς" της Θεατρικής Ομάδας η παρουσία του κ. Γιώργου Κωνσταντίνου, του ταλαντούχου ηθοποιού ο οποίος ενσάρκωνε στην ταινία τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αντωνάκη Κοκοβίκου.  Στο τέλος της παράστασης ο κ. Κωνσταντίνου απευθύνθηκε στα παιδιά μας, επαινώντας την προσπάθειά τους και δίνοντας πολύτιμες συμβουλές.

Τον ευχαριστούμε πολύ!

 

the wm pepra