Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό»

17 Mαρτίου 2018

Η Ιόνιος Σχολή επίσημο Εξεταστικό Κέντρο του Διαγωνισμού

Η Ιόνιος Σχολή, στη Φιλοθέη (οδός Λουκή Ακρίτα 10), είναι επίσημο Εξεταστικό Κέντρο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Καγκουρό», ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 9:00' π.μ..

Στο Σχολείο μας διαγωνίζονται, εκτός των μαθητών της Ιονίου Σχολής, μαθητές και από άλλα σχολεία, Δημόσια ή Ιδιωτικά.  Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές, από την Β΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Λυκείου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπ'όψιν του Υπεύθυνου Εξέτασης, κ. Nικήτα Γιαννακόπουλου), δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την τάξη του και το σχολείο στο οποίο φοιτά.

Για εγγραφή απαιτείται, επίσης, συνδρομή 12,50 ευρώ. Το ποσό αυτό καταβάλλεται πριν την ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού και καλύπτει τα έξοδα του διαγωνισμού, τα δώρα που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες (των οποίων η αξία είναι μεγαλύτερη από τη συνδρομή) και τα βραβεία των διακριθέντων.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού «Καγκουρό Ελλάς», www.kangoroo.gr.