Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις

«Καγκουρό» - Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Καγκουρό Ελλάς, αναβάλλεται ο Μαθηματικός Διαγωνισμός Kαγκουρό που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Νέα ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 9:00' π.μ..

 

----------------------------------------------------------------------


Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση:

Η Ιόνιος Σχολή, ως επίσημο Εξεταστικό Κέντρο του Διαγωνισμού «Καγκουρό», θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις τoυ 2ου Δημοτικού Σχολείου, στο Μαρούσι (οδός Σισμανογλείου 29), τις εξετάσεις του Διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, το Σάββατο 9 Μαΐου 2020.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Λυκείου, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μορφή του Σχολείου τους (Δημόσιο, Ιδιωτικό, κ.λπ.).

Ώρα έναρξης: 9:00’ π.μ.
Ώρα προσέλευσης: 8:30’ π.μ.

Για να συμμετάσχει το παιδί σας στον Διαγωνισμό, απαιτείται:
- η συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης - εδώ     
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, Τετάρτη 8 Απριλίου 2020. 
Όσοι μαθητές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, παραμένουν στις καταστάσεις εγγεγραμμένων και θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.

- η καταβολή του ποσού των 12,50 ευρώ, που καλύπτει τα έξοδα του διαγωνισμού, τα δώρα που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες και τα βραβεία των διακριθέντων.

Το ποσό αυτό καταβάλλεται στη Γραμματεία της Ιονίου Σχολής, στη Φιλοθέη (οδός Λουκή Ακρίτα 10) ή στο Μαρούσι (οδός Σισμανογλείου 209), έως την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού «Καγκουρό Ελλάς».

http://www.kangaroo.gr/