Άλλα Eπίκαιρα Θέματα - Ανακοινώσεις 

Οι επιτυχίες των παιδιών μας στον Αθλητισμό

Οι μαθητές και μαθήτριες της Ιονίου Σχολής συνεχίζουν να διακρίνονται στον τομέα του Αθλητισμού, κατακτώντας υψηλές θέσεις και μετάλλια στα αγωνίσματα με τα οποία έχουν επιλέξει να ασχοληθούν.

Ειδικότερα:

Ο μαθητής της Α΄ Δημοτικού Αναστάσιος Πανουσόπουλος κατέκτησε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ 7 ετών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων, νίκη που του εξασφάλισε μία θέση στην Εθνική Ομάδα Καράτε Παίδων.

Στην ίδια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, που έλαβε χώρα στις 18 και 19 Μαΐου 2019, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, η Αγνή και η Αθηνά Συκά, μαθήτριες της Ε΄ Δημοτικού και της Α΄ Γυμνασίου, αντίστοιχα, διακρίθηκαν, κατακτώντας η Αγνή τη 2η θέση και το Αργυρό Μετάλλιο, στην κατηγορία Kumite Κορασίδων 10 ετών -30kgr, και η Αθηνά την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, στην κατηγορία Kumite Κορασίδων 12 ετών -37kgr.

Τέλος, η μαθήτρια της Β' Λυκείου Ραφαηλία Γεωργουλέα αναδείχθηκε χρυσή Πρωταθλήτρια Εφήβων στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο, ενώ έλαβε Ασημένιο Μετάλλιο και σε διεθνή αγώνα CDI, που διεξήχθη στη Βουλγαρία, από 7 έως 9 Ιουνίου 2019.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια!